"Helping entrepreneurs fulfil their dreams"

CFO-as-a-Service

Als ondernemer ben je dag en nacht bezig om je bedrijf te laten groeien. Misschien lig je daar soms zelfs wakker van. Zeker als het over de financiën van je onderneming gaat: 

- Kan ik mijn mensen en facturen betalen, nu en in de toekomst? 

- Welke producten/projecten brengen me geld op, en welke kosten me geld? 

- Liggen de fundamenten van mijn bedrijf goed genoeg om het te laten groeien? 

- Hoe laat ik mijn bedrijf groeien met externe financiering? En hoe zorg ik dat dat geld ook daadwerkelijk op mijn bankrekening belandt?  

Ondernemen brengt veel financiële verantwoordelijkheden en bezorgdheden met zich mee. Bij CFO-as-a-Service zijn we je klankbord als het over (externe) financiering gaat. 

Wat kunnen we voor je bedrijf betekenen?

Neem contact op Wat doen we juist?

About

fingerprint

Visie

Een stevig financieel fundament bieden, zodat ondernemers van startups, scale-ups en KMO's de nodige focus en rust in het hoofd krijgen om hun bedrijf duurzaam en in vertrouwen te laten groeien.

timeline

Missie

Ondernemers van startups, scale-ups en KMO's helpen een duurzaam bedrijf uit te bouwen waarin alle doelgroepen, van medewerker tot aandeelhouder, de kans krijgen om te groeien en hun potentieel te bereiken.

send

Hoofddoelen

Een complementair team van mensen met elk hun financiële expertise uitbouwen, om startups, scale-ups en KMO’s flexibel te bedienen volgens de noden van dat moment. We lead by example.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x