Nicolas Giraud aan het woord

Een succesvolle onderneming start vanuit jouw gedrevenheid en passie als ondernemer, je voelt heel goed aan waar jouw doel ligt. Maar de weg naar dat doel is bezaaid met onzekerheid, angst, eenzaamheid en twijfel.

Inmiddels durf ik het al af en toe aan om mezelf ondernemer in hart en nieren te noemen. Ik weet wat het is om iets op te bouwen, maar vooral ook wat het is om tegen een muur te botsen en een paar stappen terug te moeten zetten om het grotere geheel terug te zien en van daaruit weer verder te bouwen.

Ik ben CFO-as-a-Service dan ook opgestart, samen met mijn co-founder Sven Moreels, omdat ik andere ondernemers wil helpen op basis van mijn jarenlange ervaring als ondernemer. Ik heb namelijk verschillende bedrijven mee opgericht en helpen groeien, waarbij ik altijd de rol van CFO op mij nam. Ik leerde vooral hoe groot de kloof vaak is tussen ondernemers en mensen met een meer financiële achtergrond, een kloof die ik via CFO-as-a-Service wil overbruggen om zo finance echt op maat van ondernemers te gaan brengen.

Nicolas Giraud

In mijn rol als Managing Partner bij CFO-as-a-Service geef ik dagelijks strategisch financieel advies aan ondernemers van startups, scale-ups en KMO’s. Dat doe ik steeds op een directe en eerlijke manier. Ik ben ervan overtuigd dat mijn meerwaarde ligt in de impact die ik kan creëren bij ondernemers. Een open en eerlijk gesprek van ondernemer tot ondernemer, waarin snel tot de essentie gekomen wordt en de zaken benoemd worden zoals ze zijn. Dat is regelmatig erg confronterend voor de ondernemer, maar als ondernemer zet je alles op alles om je doel te bereiken en heb je geen behoefte aan adviseurs die de zaken verbloemen.

Ik zet mezelf niet in de plaats van de ondernemer, het blijft zijn of haar droom die gerealiseerd dient te worden, maar door mijn engagement kan ik een echte ondersteuning zijn voor de ondernemer. Engagement is hierin essentieel. Engagement zowel in wat ik doe, de middelen die ik hiervoor inzet als de duur van de samenwerking. Ik help jou als ondernemer immers om jouw droom te realiseren.

Bij CFO-as-a-Service zijn we een klankbord, een sparringpartner, iemand die proactief meedenkt over de volgende stap en die jou als ondernemer helpt focussen op het realiseren van jouw ondernemersdroom.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer Nicolas


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x